OM OSS

ieasysystem North AB

REDUCERA KEMIKALIER

Vi vill bryta en konservativ inställning till städning och rengöring, det vill säga dämpa illusionen om att behöva många olika sorters rengöringsmedel. Vi vill också skapa en struktur och arbetsmetod för att ge företagsamma bolag möjlighet att leverera hög rengöringskvalitet och främja bolagstillväxt. För att nå våra mål har ABNET skapats med en unik formula. Ett rengöringsmedel som uppfyller alla tänkbara rengöringsbehov. ieasysystem är det enda bolaget på marknaden som kan erbjuda en produkt med sådan teknik och formula.

LÖSER RENGÖRINGSBEHOV

Hos oss kan du köpa ett rengöringsmedel som löser alla dina rengöringsbehov, oavsett branschtillhörighet, och det är vi helt ensamma om. Vi gör ingen skillnad på vem du är – ett företag, en privatperson eller en tillfällig besökare. Vi strävar efter att erbjuda dig den bästa rengöringsprodukten på marknaden där användningen är enkel, säker och miljöanpassad, nu och i framtiden. Vi skapar synnerligen goda förutsättningar för svenskt och internationellt näringsliv att kunna lita på sitt rengöringsmedel.

MILJÖVÄNLIG HÅLLBARHET

Kärnan i vårt uppdrag är att tillhandahålla ett rengöringsmedel av hög kvalitet med ett brett spektrum av tillämpningar och med en övertygande effekt som skapar värde för både användare, miljö och samhället i stort. ieasysystem North AB har sitt huvudkontor i Stockholm och produktionen av våra produkter sker i Närke. Om du har frågor kan du kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformuläret här på webbplatsen.

Vi som jobbar på ieasysystem finns till för dig!
Syfte
Att ta ansvar för vår planet med respekt för naturen
Vision
Bryta traditionella rengöringsstrukturer med nytt
Uppdrag
Vårt uppdrag är att ta rengöring till den högsta nivån