NYHETER

Mirakelmedlet finns nu hos din närmaste båthandlare

Behöver du rengöra hårt sittande smuts på båten? Då är det dags att ta fram testvinnaren ABNET® Professional som rengör hela båten, oavsett båt, inredning, båtbotten och skadar varken färglager, listor, tätningar eller andra känsliga detaljer. Koncentratet är framtagen med ekologiska formler, är tuff mot svår smuts och har unik separationsteknik. Nu finns den hos din närmaste båtåterförsäljare. 

Båtägare vet hur svårt det kan vara att rengöra båten, hur slitsamt arbetet är och hur olika medel måste införskaffas för att hålla båten glänsande hela säsongen. Det tycks ändå vara svårt att få båten helt ren och det är vanligt att använda starka syror med frätande egenskaper som förgiftar våra sjöar, vattendrag och havsmiljö. – ABNET® är ett snabbverkande rengöringsmedel som används på alla ytor och tar bort hårt sittande smuts utan giftiga eller hälsoskadliga ämnen, säger Perya Khalit, VD ieasysystem North AB.

BRETT SPEKTRUM AV TILLÄMPNING
– Produkten är lika effektivt på alla ytor, oavsett vad du har för båt, säger Anders Johem, försäljningschef på Byggplast & Båtprylar i Sverige AB. ABNET® används för både utvändig och invändig rengöring och har en så kallad renoverande effekt. Koncentratet är ett vattenlösligt professionellt rengöringsmedel som fungerar genom att separera smuts från alla underlag genom antistatiska egenskaper.

Det som alltid har varit självklart inom båtbranschen finns nu tillgängligt även för privatpersoner. Byggplast & Båtprylar i Sverige AB har lanserat det professionella rengöringsmedlet ABNET® till både professionella användare och privatpersoner med tillhörande högkvalitativa redskap. – ABNET® finns nu tillgängligt hos Byggplast & Båtprylars återförsäljare runt landet, SeaSea, Hjertmans, Erlandssons Brygga, Nautec och Watski. ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/