NYHETER

Våra rengöringsbehov skiftar med säsongerna, men ABNET kan du lita på!

Rengöring. I det ordet ligger allt från att skura husbilen till att ta bort kladdiga chokladfläckar på soffkudden i vardagsrummet. Om du vill ha ett rengöringsmedel som tar alla sorters fläckar, är miljövänligt och utsetts till bäst i test flera gånger då ska du satsa på ABNET. Vill du städa som ett proffs hemma så är ABNET ditt nya rengöringsmedel. Det kan användas på mängder av underlag och ytor och är utsett till bäst i test av tidningarna Båtliv och Husbilen Test. Inget slår ABNET!

På samma sätt som ABNET kan användas på fordon och hårt smutsade ytor som golv och väggar så kan det med fördel användas hemma i ditt eget kök, badrum eller på textilier. Genom medlets unika sammansättning bryts smutsen från underlaget och alla smutspartiklar lossnar utan ansträngning. Dessutom blir det enklare att rengöra nästa gång eftersom damm och smuts inte fastnar lika lätt. Alltså gör du din egen städning lättare för varje gång du städar!

Alla ABNETs produkter är biologiskt nedbrytbara. Det ska vara enkelt att städa, att rengöra och att bidra till en bättre miljö för både människor och djur. Med ABNET kan du rengöra bilen, husbilen, båten, husvagnen, tältet och utemöblerna men också de mest ömtåliga utrymmen som köket eller badrummet. Allt lämnas skinande rent och du kan vara helt säker på att du bidragit till en miljövänligare värld men också fått ett resultat du kan vara stolt över.

ABNET ger fem stora fördelar varje gång du använder det:
Rengörande – det rengör alla ytor inklusive textilier.
Avfettande – också de feta fläckarna försvinner lätt med ABNET.
Renoverande – ytan får ny lyster och blir som ny.
Antistatisk – ABNET är smutsavvisande, håller dammet borta och fördröjer återsmutsning.
Luktneutraliserande – obehagliga dofter försvinner och återkommer inte.

ieasysystem North AB

Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Relaterade inlägg