NYHETER

Testvinnaren ABNET rengöringsfavorit på fritidsmarknaden

Den 3-11 mars går Skandinaviens största båtmässa, Allt för sjön, av stapeln på Stockholmsmässan. Bland utställarna finns välkända varumärken inom båt, sjöfart och fritid. På plats finns även den nya generationens rengöringsmedel ABNET Professional. – ABNET är en effektiv och miljöanpassad rengöringsprodukt som lämpar sig för alla typer av ytor, inte minst för marina fordon och tillbehör, säger Perya Khalit, vd på ieasysystem North AB.

ABNET Professional är rengöringsmedlet som har en förmåga att snabbt och effektivt lösa upp svår smuts och fläckar. Medlet används för krävande rengöring av exempelvis maskiner, fordon och i verkstäder. ABNETs unika och effektiva separationsförmåga av smuts och fett, skadar inga underlag eller tätningar under rengöringsprocessen. På så vis behöver båtägaren inte vara rädd för att skada ytorna på eller i båten. Rengöringsmedlet förhindrar dessutom återkommande mögelangrepp och tar bort dålig lukt, därför är ABNET ett bra alternativ som rengöringsmedel för marina fordon samt tillbehör som ständigt befinner sig i fuktiga miljöer. Tack vare ABNETs antistatiska förmåga fördröjs även återsmutsning och båten kan därmed hållas ren längre, både invändigt och utvändigt.

Vill förkasta hinken
På båtmässan kommer ieasysystem att dela med sig av hur man använder ABNET på bästa sätt. Skurhinken som annars används flitigt i städsammanhang är ett av de hjälpmedel som ieasysystem vill avråda från. Helst ska man undvika hinken helt eftersom smuts och föroreningar hamnar i skurvattnet och försvårar rengöringsprocessen. – För bästa resultat ska ABNET Professional alltid doseras med rätt mängd vatten i en sprayutrustning, beroende på hur smutsig ytan är. Medlet ska alltid sprayas på ytan nerifrån och upp, verka i en till två minuter för att sedan spolas bort med exempelvis högtryckstvätt och det krävs ingen eftertorkning eller efterbehandling, säger Perya Khalit.

Dosera rätt
Det finns tre rengöringsnivåer när du gör rent med ABNET Professional: underhåll (5% lätt smuts), grovrengöring (10% grov smuts) och djuprengöring (<20% ingrodd smuts). Dosering över 20% är mycket effektiv och kan till och med ta bort hårda sammansättningar som vax, men man bör inte dosera mer än nödvändigt eftersom ABNET® Professional är en färskvara vid utspätt tillstånd.

På mässan Allt för sjön har SeaSea och Erlandssons Brygga exklusiva mässrabatter och specialpriser på det professionella rengöringsmedlet ABNET.

Produktegenskaper
Rengörande     Rengör alla ytor
Avfettande     Tar bort feta fläckar
Renoverande     Ytan blir som ny
Antistatisk     Fördröjer återsmutsning
Luktneutraliserande     Eliminerat dålig lukt

ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/