NYHETER

Superknepet för ergonomisk rengöring - så här slipper du ha ont

Rengöring och städning är viktiga delar i hygienarbetet även om det ofta förknippas med slit, gnuggande och skurande. Ont i kroppen beror ofta på städredskap som är svåra att arbeta med eller en arbetsteknik som sliter onödigt mycket på kroppen. Att välja rätt rengöringsutrustning kan därför vara avgörande för din ergonomi, effektivitet och rengöringsresultat.

ieasysystem North AB lanserar en professionell och ergonomisk skumspruta för att modernisera arbetstekniker och städmetoder för både proffs och privatpersoner. – Äldre städmetoder kräver slitsamma fysiska aktiviteter som belastar kroppen och kan orsaka förslitningsskador medan moderna arbetsmetoder är effektivare, ergonomiska och ger användaren en statisk arbetsställning, säger Perya Khalit, VD ieasysystem North AB.

Skumspruta PRO+ 360°
En professionell, ergonomisk och robust skumspruta med 360° spraysystem som tillåter sprayning i alla vinklar, till och med upp och ner, oavsett vätskenivå. Produkten är gjord för att hålla och är utrustad med Viton-tätningar som säkerställer att skumsprutan är helt läckagefri. Skumsprutan är främst avsatt för arbeten som biltvätt, inom- och utomhus, vid applicering av rengöringsmedel på alla ytor, desinfektion, impregnering, mekaniska verkstäder, livs-/och läkemedelsindustrin samt övriga industribranscher som kräver borttagning av smuts och korskontaminering.

– Vi är glada att kunna erbjuda en professionell lösning för verkstäder, leverans avdelningar i vår bransch och privatpersoner. Kvaliteten på ABNET är förträfflig och dessutom miljövänlig och i kombination med högkvalitativa trycksprutor förenklas tvätten av fordonen och säkerställer att man inte överdoserar och "slösar" tvättmedel som man gör när man tvättar med hink och borste, säger Jonas Tidqvist, VD på KAMA Fritid.

ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/