NYHETER

Städa professionellt med ABNET

Att städa professionellt kräver mer av både rengöringsmedlet och av lokalvårdare. Vilka medel ska användas, hur skyddar man både händer och miljön, effektiviteten och den ekonomiska aspekten. Använder du ABNET slipper du fundera på det. 

Lokalvårdare och städpersonal hanterar många olika underlag och ytor som ska städas och i och med det många olika rengöringsmedel. Något som kan upplevas som både krångligt och kostsamt. I offentliga lokaler handlar det ofta om stora golvytor som våttorkas, bord och stolar som rengörs och toaletter och hygienutrymmen som ska städas extra noga. Om antalet rengöringsmedel kan minimeras blir arbetet enklare och det går snabbare för att inte tala om miljövinster.

I offentliga utrymmen där många människor samlas är det viktigt att det blir både rent och snyggt men också att rengöringsmedlet som används tar bort bakterier och bryter kontamineringskedjan mellan olika typer av underlag och smuts. Speciellt viktigt är det i köksmiljö och på toaletter men det är också viktigt på golv och skrivbord.

Att använda ABNET ger många fördelar
ABNET fungerar på alla underlag och textilier. Medlet är inte frätande och därmed riskerar man inte att förstöra ytor och underlag eller användarens händer, något som kan ge kostsamma konsekvenser.
En ekonomisk fördel - det krävs inte olika medel för olika rengöringsändamål. Både hälsan och miljön gagnas då ABNET är nedbrytbart och kan användas i alla utrymmen.

Svåra rengöringsutmaningar blir enkla 
ABNET är ett rengöringsmedel för alla ytor och all typ av smuts. Det tar både bort feta fläckar och hård smuts och du behöver inte fundera på vilket medel som ska användas var – ABNET använder du på allt. Det har direkt smutsavvisande effekter vilket gör att städningen blir enklare, effektivare och går snabbare. 

ieasysystem North AB

Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Relaterade inlägg