NYHETER

Smarta knepen för ett skinande rent badrum

Du behöver inte starka kemikalier när du städar badrummet – bara du har den rätta medlet så löser det sig. ABNET fungerar på alla vattentåliga ytor och det finns det mängder av i badrummet. Häng med på en städtur i ett av de mest använda rummen i ditt hem!

Även om vi städar badrummet ofta så är det ändå så att rummet kan kännas som om att det snabbt blir sunkigt och lite ofräscht igen. Det är inte så konstigt eftersom det är det rummet i huset som används av alla familjemedlemmar flera gånger per dag. Vi går på toaletten, tvättar händer, borstar tänder, duschar, badar och torkar av smutsiga hundtassar. Allt ger fläckar och avlagringar som snabbt smutsar ner igen – och vi måste städa igen.

Bäst i Test
Visst vore det trevligt om vi kunde städa lite mer sällan? ABNET´s unika sammansättning gör att badrummet snabbare blir fräscht och håller rummet renare längre. Hur då? Jo, genom att det är:
Rengörande - tar bort smuts på alla ytor.
Avfettande - tar bort feta beläggningar och motverkar nya.
Renoverande - ytan blir som ny och ger ny lyster.
Antistatisk - fördröjer återsmutsning.
Luktneutraliserande - eliminerar dålig lukt.

En städrunda med ABNET i badrummet
Många av fläckarna i badrummet är sådana att de hänger kvar trots att vi inte längre kan se dem. Eftersom det också är ett fuktigt utrymme kan det ge upphov till mögelfläckar, vilket är skadligt för både rummet i sig men också för människorna i det. ABNET tar enkelt bort mögel och ingrodd smuts som tvålrester, hudavlagringar eller fettfläckar.

  • Kakel och fog: spreja på ABNET, bearbeta smutsen med svamp och skölj av. Om du har mögel i fogen gnugga med grövre svamp eller borste.
  • Kranar, handfat, badkar och toalett: oavsett om det är i emalj, rostfritt, aluminium eller kompositmaterial så spreja på ABNET och ta de hårdare fläckarna med en grövre svamp. Duscha av.
  • Duschhörnan och duschdörrar: spreja ABNET på duschdörrarna och gnugga med svamp eller mjuk borste. Vattnet innehåller kalk som sätter sig fast på glas, plast och metall när det torkar. Använd gärna kallt vatten när du sköljer av i duschen för att minska mängden kalk som stannar kvar.

ieasysystem North AB

Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/