NYHETER

Så rengör du textilier rätt

Tyger och textilier dämpar ljud och ger en härlig mysig känsla i alla våra rum. Textilier kan vara allt från grovt möbeltyg till mjukaste tyget och därför krävs ett rengöringsmedel som tar fläckar på alla underlag. ABNET hjälper dig att få fläckfria soffor, mattor och markiser.

Vissa av våra vanligaste textilier är utformade för att klara hårda tag, som mattor eller markiser, medan andra är till för att mjukt ta emot oss när vi landar i soffan efter en lång dag. Oavsett vad vi spiller så är det viktigt att få kontroll på fläcken och bryta laddningen mellan underlaget och det som spillts. En av de stora fördelarna med ABNET är att du inte behöver använda en produkt till olika typer av textilier och en annan till hårda ytor. När du torkar av köksbordet kan du också spraya Abnet på matrester som fastnat på stoppade stolsitsar eller på duken och båda underlagen blir lika rena och fina. Efter att du använt ABNET hjälper sammansättningen i rengöringsmedlet till för att förebygga att nya fläckar kan få fäste. Inte ens damm lägger sig lika lätt igen och ytorna får en fin lyster.

Så använder du ABNET på grövre textil:
Spraya på ABNET, låt verka, gnugga med grövre svamp och torka bort överflöd och smuts.

Funkar utmärkt på:
Markiser
Bilsäten och bilbälten
Dynor till utemöbler
Arbetskläder
Mattor
Jeans
Läder

Så använder du ABNET på ömtåligare textil:
Spraya på ABNET, låt verka en liten stund, gnugga med mjuk trasa och torka bort överflödet.

Funkar utmärkt på:
Sammet
Jersey
T-shirttyg
Kuddöverdrag
Frotté
Mjukare mattor
Stoppade stolssitsar
Gardiner
Dukar
Kläder

Eftersom ABNET inte innehåller skadliga kemikalier eller blekmedel är det inte farligt för varken vuxna, barn eller husdjur. När din hund – eller dina barn - lekt i leran och sedan kliver rätt in på hallmattan är ABNET helt ovärderlig. Det tar bort den hårda smutsen från mattan och fläckarna från barnens jackor och byxor. ABNET eliminerar dålig lukt och lämnar inget annat efter sig än en fräsch, ren och miljövänlig känsla.

ieasysystem North AB

Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/