NYHETER

Så håller du dina fordon rena

Vilket fordon är din favorit? Bil, mc, husbil, truck, grävmaskin, traktor, gummibåt, segelbåt eller cykel? Alternativen är många och antagligen har du flera av dem i din ägo. Gemensamt för dem är att de tar dig framåt och att de alla behöver en storstädning då och då. Då tar du fram ABNET.

När något av dina fordon stått i vinterförvaring kan det vara välbehövligt med en avrivning, både på insidan och utsidan. Utsidor av husvagnar och husbilar kan få mikrobiell påväxt, likaväl som avgaser och föroreningar som lämnar avlagringar eller svarta ränder. För att inte tala om fåglarna eller insekterna.

Eftersom ABNET fungerar att använda på både hårda ytor och textil fungerar det invändigt och utvändigt på alla fordon. Det finns ingen fläck som är för svår, så länge det inte är kalk eller asfalt. Det beror på att asfalt och kalk inte är smuts, det är en beläggning och ABNET väljer att fokusera på att vara bäst på att ta bort smuts.

Bäst i Test enligt Båtliv och Husbilen Test
När du ger dig ut på vägarna med motorcykeln ska tanken skina i solen och på böljan den blå vill du naturligtvis att din båt är skinande ren och blänker där den ligger och guppar. Alla fordon, vare sig de går på räls, vatten eller hjul blir rena med ABNET. Båten, husbilen och din bil behöver emellanåt en invändig rekond och varför inte använda samma medel som proffsen? Spraya av säten, galon, gummi, bänkytor, dynor med ABNET Proflash som är redo att använda och andra invändiga underlag och torka med en trasa eller duk. Om du tillbringar en förmiddag med ditt favoritfordon och ABNET så får du ett skinande resultat.

Späd efter nedsmutsningsgrad
ABNET Professional späds ut efter smutsighetsgrad. På flaskan finns instruktioner hur du gör och du gör en starkare blandning om det är hård smuts eller mikrobiell påväxt. Det krävs för att ta bort smutsen utvändigt men också för att ta bort mögelsporer. I utspädd form bryts ABNET ner efter 90 dagar och ger därför inga efterverkningar på miljö och natur.

ieasysystem North AB

Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/