NYHETER

Så här tar du hand om dina fritidsprylar

Sommaren är här och nu stundar dagar med värme och bad. Mycket av det vi gör på sommarhalvåret sker utomhus. Därför blir det också ganska snabbt smutsigt och det finns saker att tänka på. Möbler får glassfläckar, uteleksaker hamnar på marken - tält och fiskeprylar utsätts för både vatten och vind. Rengör med ABNET, allt blir som nytt och får längre livslängd.

Campingutrustning är något som vi kommer att få mycket nytta av i sommar. De flesta väljer hemester, alltså semester på hemmaplan, och då åker tältet fram. Metallpinnar, tältduk i textil och ihopfällbara stolar och bord i plast. Allt packas, tillsammans med mat och dryck, sovsäckar, extrakläder och ABNET förstås.

Om du gör en ordentlig rengöring hemma innan du åker iväg kan du vara säker på att både tält och stolar håller sig fräscha. Men ta med ABNET, för den behövs. Om någon spiller vin eller kladdig läsk, om det gamla fiskespöet behöver torkas av eller om du får mat på tygklädseln – då har du med dig en flaska och en trasa och rengör enkelt med ABNET på plats.

Bäst i Test
ABNET bryter laddningen mellan smutsen och underlaget och därför blir ytan inte lika smutsig som tidigare. Du kan enkelt rengöra allt från plast, metall, gummi till textil och få lika imponerande resultat.

Handfasta tips för rengöring av leksaker

  • Välj en varm dag och låt barnen hjälpa till.
  • Plocka fram alla leksaker som ska tvättas och spraya alla detaljer.
  • Kläder, spännen, spadar, vattenpistoler, bollar eller fritidsutrustning.
  • Spraya alltihop med ABNET.
  • Låt barnen spola med trädgårdsslangen eller skölja av.
  • Klart för lek!

ieasysystem North AB

Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/