NYHETER

Rengör husbilen med en färdigblandad testvinnare

April närmar sig vilket innebär att våren och sommaren snart gör entré. Det är dags att damma av era campingfordon och ge er ut på vägarna, men innan dess behövs en ordentlig rengöring. – Nya ABNET Proflash är det bästa alternativet för rengöring av campingfordon. Det fungerar lika bra invändigt som utvändigt och är nu dessutom också enklare att använda, säger Jonas Tidqvist, VD KAMA Fritid.

Nu är det snart dags igen, tusentals husbilar och husvagnar ska rustas upp inför säsongen. Det finns många knep att ta till vid rengöring, och lika många misstag som kan begås när du tvättar. Jonas Tidqvist ger oss sina bästa tips för att lyckas med rengöringen. För det första menar han att man bör använda rätt sorts rengöringsmedel som rengör effektivt utan att skada tätningar, fönster och andra detaljer.
– Du ska till exempel inte använda petroleumbaserade avfettningsmedel eftersom det förstör tätningarna. ABNET är det bästa medlet i vårt sortiment just av den anledningen att det fungerar lika bra invändigt som utvändigt och dessutom är skonsamt för miljön, säger Jonas Tidqvist.

Testa en testvinnare med ny sprayfunktion
Nya ABNET Proflash har samma goda egenskaper som ursprungsprodukten ABNET Professional. Den kan användas på alla ytor som tål vatten och har en förmåga att snabbt separera svår smuts och fläckar. Skillnaden är att du inte längre behöva dosera rätt mängd för rätt ändamål, ABNET Proflash är färdigblandad och kommer med ny sprayfunktion. Jonas Tidqvist menar att produkten passar utmärkt att använda vid rengöring av campingfordon, eftersom den fungerar till många olika ändamål.
– Du kan även använda ABNET på alla textilier som till exempel skinn och konstläder. Det är också antistatiskt vilket gör att det tar tid för ny smuts att sätta sig, säger Jonas Tidqvist.

Dags att rusta upp
Jonas bästa tips för effektiv rengöring av ditt campingfordon är att aldrig använda högtryckstvätt – använd hellre mjuk vattenstråle för att undvika skador på fönster, takluckor, ventilationsgaller eller andra detaljer. Du bör också spraya uppifrån och ned och använda ett reglerbart skaft för ett ergonomiskt arbete. Undvik att tvätta ditt fordon utomhus.
– Även om ABNET är miljövänligt bör du aldrig rengöra din husbil eller husvagn utomhus, då finns en risk att olja, tungmetaller och andra partiklar rinner ut i naturen, säger Jonas. ABNET Proflash lanserades i början av mars.
– De konsumenter som testat den säger att det är det bästa de har använt.Du slipper använda olika rengöringsmedel, det räcker med ABNET. Den nya sprayfunktionen gör det enkelt att applicera och genom att produkten är färdigblandad slipper du dessutom nu att dosera. Det är bara att spraya på, avslutar Jonas Tidqvist.

Perya Khalit
Presskontakt/CEO
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel.

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/