NYHETER

Rengör båten med en testvinnare! Upplev skillnaden!

Ett säkert vårtecken är när båten ska göras fin inför våren och sommarens alla turer på sjö och hav. Har du rengjort din båt med ABNET Proflash eller ABNET Professional redan till vinterförvaringen, så har du ett försprång nu. Men om inte, så gör ABNET jobbet lätt ändå.

Motorbåt, jolle, segelbåt eller snipa – ABNET Proflash eller ABNET Professional hjälper dem alla. Medlet har en unik rengöringsteknologi och särskiljer sig från traditionella rengöringsmedel. ABNET klipper bindningen som håller smutsen och på så vis faller all smuts utan ansträngning. Medlet är helt giftfritt och är skonsam mot alla underlag, som trä, plast, gummi och textilier – och det är enkelt att spreja på, tvätta och skölja av. 

BÄST I TEST
ABNET är bäst i test-vinnaren som tar bort alla typer av smuts, på alla underlag som finns på en båt. Skrov, däck, fribord, dynor, diskbänken och toaletten - allt blir skinande rent och medlet gör också att smutsen får svårt att fästa igen eftersom ABNET klipper bindningen mellan smuts och underlag. Medlet ger inga repor i underlaget där det kan fastna ytterligare smuts, snarare tvärtom. Det efterlämnar en yta som är antistatiskt och stöter bort fett och annan smuts. Produkten tar dessutom bort dålig lukt och avlägsnar alla typer av föroreningar som ofta fastnar på skrovet. ABNET har blivit utsedd till bäst i testvinnare på just båttvätt och på att göra rent i vattenlinjen. 

Medlet innehåller inga starka lösningsmedel eller miljöskadliga ämnen, både ABNET Proflash och ABNET Professional är utvecklade med ekologiska formler, Allt är biologiskt nedbrytbart och det skadar varken naturen eller människan som använder det. När du tar första turen ut i sommar kommer din båt att skina i kapp med solen – med hjälp av ABNET.

ABNET PROFLASH – ready to use
Du behöver inte späda ABNET Proflash – det är redan klart!
Spreja! Inga mängder, utan i lagom mängd. Proflash verkar direkt, vilket betyder att du minimerar väntetiden.
Borsta eller rengör med mjuk svamp – du behöver inte gnugga. ABNET gör jobbet.
Skölj av! Nu är det blankt och rent.

ABNET PROFESSIONAL
Koncentrerat! Behöver doseras i vatten innan användning.
Doseras efter nedsmutsningsgrad. Se doseringstabell på etiketten!
Utspädd ABNET Professional bryts ner efter 90 dagar. Använd den utspädda flaskan så det inte blir stående. 

ieasysystem North AB

Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Relaterade inlägg