NYHETER

Proffsen tipsar - så här tvättar du tältet

Det finns många öden som kan drabba ditt tält som fågelbajs, mögel, sot och andra fläckar. Efter en hel säsong har tältet utsatts för mycket smuts, väder och vind och rengöringen blir ett faktum. – Det man behöver tänka på när man tvättar sitt tält är att vara varsam så att man inte tar bort ytskiktet med starka kemikalier, säger Rikard Hellblom, VD Hyrtältet AB

Tält är oftast en stor investering och är detsamma som frihet. Rikard Hellblom, VD och delägare på Hyrtältet AB har 30 års erfarenhet kring tälttvätt och berättar om de utmaningar som man har som tältuthyrare, där många tält behöver tvättas på kort tid med alla möjliga fläckar. – Vi har valt ABNET för att den fungerar bra på de fläckar och problem vi har vid tältrengöring, säger Rikard Hellblom. Personalen gillar ABNET för att den gör sitt jobb, den gör rent men också för att den är skonsam för händer, man blir inte uttorkad och den har inga starka dofter man behöver oroa sig över.

Så här tvättar du ditt tält:

  1. Börja med att blanda ABNET rengöringsmedel med ljummet vatten, dosera efter nedsmutsningsgrad men mindre än 20% koncentrat.
  2. Spraya ABNET på ytan med hjälp av en tryck- eller skumspruta, låt verka upp till 2 min.
  3. Använd mjuk borste eller skurmaskin.
  4. Spola av med vatten, låt torka ordentligt tills helt torrt.

Testvinnaren ABNET® är ett snabbverkande rengöringsmedel som enkelt tar bort alla lager av smuts genom sin antistatiska egenskap utan att skada ytor och fördröjer återsmutsning. Produkten är kompatibel med samtliga tvättsystem som tål vatten och används både för enklare underhåll som för djuprengöring. ABNET® innehåller inga starka lösningsmedel, blekmedel eller gifter. Produkten är biologiskt nedbrytbar och uppfyller krav gällande hälsa, säkerhet och miljö. 


ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/