NYHETER

Professionell båtvård för hela båten - nu blir det lätt att tvätta rätt.

Det har kallats mirakelmedel, morgondagens rengöringsmedel och hyllats i tester. Båtägare vet hur svårt det kan vara att tvätta båten och hur båtarna får fula beläggningar med ingrodd smuts och sotrinningar.
– ABNET® rengöringsmedel är lika effektivt på alla ytor, oavsett vad du har för båt, säger Anders Johem, försäljningschef på Byggplast & Båtprylar i Sverige AB.

Alla som någon gång har ägt en båt vet vilken kamp det är att hålla den ren. ABNET® Professional rengör överraskande snabbt hårt sittande smuts med hjälp av sin unika separationsteknik. Rengöringsmedlet doseras med vatten efter tre rengöringsnivåer, beroende på nedsmutsningsgrad.
– Det är så effektivt att det blir kul att tvätta, säger Perya Khalit, VD på ieasysystem North AB.

Byggplast & Båtprylar i Sverige AB lanserar nu det professionella rengöringsmedlet ABNET® till både privatpersoner och professionella användare. ABNET® finns nu i alla SeaSea butiker samt hos Byggplast och Båtprylars återförsäljare över hela landet, säger Anders Johem.

Bäst i Test
ABNET® är ett vattenlösligt professionellt rengöringsmedel som säljs i koncentrat. Produkten rengör alla vattentåliga ytor och fungerar som ett system för fläckborttagning genom att separera smuts från underlaget. ABNET® är speciellt tuff mot ingrodd smuts och har dessutom den förmågan att ta bort de flesta fläckar från både hårda och mjuka ytor. Produkten lämnar ett imponerande rengöringsresultat efter sig och fördröjer återsmutsning. 
Jämfört med många traditionella rengöringsmedel som enbart rengör ytliga lager har ABNET® en verklig effekt genom att inverka på alla lager av fett och smuts, både på lätt och kraftigt nersmutsade ytor.

ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/