NYHETER

Nu lanseras efterlängtade ABNET Proflash – en färdigblandad testvinnare

I maj släpps ABNET Proflash till återförsäljare runt om i landet. Det prisvinnande rengöringsmedlet som rönt stora framgångar de senaste åren, kommer nu färdigblandad och appliceras lätt med ny sprayfunktion.
– Den här produkten har vi sett fram emot! Den är både miljövänlig, effektiv, dryg och skonsam mot alla ytor som tål vatten, säger Gunilla Svensson från Hjertmans Båttillbehör i Norrköping.

Ursprungsprodukten, ABNET Professional, är rengöringsmedlet som fungerar effektivt på alltifrån metall och textil till gummi och läder. Dessutom kan det användas i hemmet på golv, diskbänkar, köksluckor och göra flottiga vitvaror skinande rena. Rengöringsmedlet har länge varit populärt inom bland annat bil-, husvagn- och båtbranschen, eftersom det har en förmåga att snabbt separera svår smuts och fläckar på vattentåliga ytor. ABNETs unika separationsförmåga av smuts och fett skadar heller inga underlag eller tätningar, vilket gör att användaren inte behöver oroa sig för ytorna vid användning.

ABNET Professional har dock bara funnits som koncentrat, där konsumenterna själva behövt dosera rätt mängd till rätt ändamål – fram tills nu. I slutet av februari släpps ABNET Proflash – färdigblandad formula i ny flaska med sprayfunktion, något som varit efterlängtat hos både återförsäljare och konsumenter.
– ABNET har kommit in starkt som varumärke de senaste åren. Nu frågar konsumenterna inte efter ett rengöringsmedel, de frågar efter ABNET. Den enda problematiken som har funnits är att det bara har funnits som koncentrat, så nya ABNET Proflash kommer att göra det ännu enklare och tydligare för konsumenterna, säger Johan Klevstig, marknadschef på Erlandsons Brygga.

Miljövänlig och närproducerad
ABNET Proflash är, precis som sin föregångare, miljövänlig och skonsam mot alla ytor som tål vatten. Enligt Gunilla Svensson och Maria Nilsson på Hjertmans Båttillbehör i Norrköping kommer produkten att mottas väl av konsumenterna.
– Den är lätt att använda, miljövänlig och starkt beroendeframkallande! Dessutom är den tillverkad i Närke, vilket är viktigt för många, att den är närproducerad. Kunderna kommer helt enkelt att älska den, avslutar Maria Nilsson.


ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/