NYHETER

Mest effektiva rengöringsmedlet och snäll mot miljön

Att göra rent en husvagn eller husbil kräver sitt rengöringsmedel och då är ABNET det ultimata. Medlets förmåga att rengöra olika typer av material gör det idealiskt att tvätta husvagnen både utvändigt och invändigt. När du ändå är på gång kan du ge sommarmöblerna en omgång också!

Husvagnar och husbilar blir olika hårt smutsade och av olika saker och allt ska rengöras efter säsongen och fräschas upp inför nästa. Med ABNET till hjälp går arbetet lättare eftersom du inte behöver byta rengöringsmedel under tiden du rengör. ABNET fungerar på alla ytor. Längst ned på sidor och dörrar kan det fastna hård smuts från vägbanor och dammiga vägar. Högre upp på sidorna kan fåglarna komma åt och smutsa ner och regn och blåst gör sitt till. För att inte tala om alla föroreningar, rinningar, mikroorganismer eller flygfän.

Så här ska du inte göra:
Använd inte starka lösningsmedel för det löser upp tätningsmedel, lack och dekaler.
Högtryckstvätta inte fordonet eftersom det gör att vattnet tränger in i lister och repar fönster och kan till och med ge bucklor i aluminiumet.
Använd inte hink när du skurar. Varje gång du tar vatten ur hinken får du med dig smuts tillbaka på ditt fordon – det vill du inte.
Tvätta inte fordonet i solen då medlet torkar och försvinner – det är rent slöseri.

Så här gör du rent med ABNET Professional:
Dosera rätt. Späds koncentratet 5, 10 eller 20 % och det räcker oftast med tio om du har ett hårt smutsat fordon. Eftersom ABNET är biologiskt nedbrytbart så börjar den processen så fort du blandat med vatten så använd det utspädda inom 90 dagar. Spreja ABNET på fordonet. Låt verka 1-2 minuter vid hård smuts, tvätta fordonet nerifrån och upp och använd en mjuk bilborste med vattengenomlöp så du slipper få ont i ryggen.

Så här gör du rent med ABNET Proflash:
Redo att användas. Spreja på ytan, gnugga med svamp eller borste, torka eller skölj av. Används invändigt på vitvaror, sittgrupper, spis och diskho, toalett och dusch, dynor, mattor eller madrasser och fungerar utmärkt som fläckborttagare.

Sommarmöblerna i plast sprejar och torkar du av och likadant är det med din egen solstol med tygdyna. När du är klar kan du luta dig tillbaka och se på din skinande rena husvagn och drömma om nästa års resor. 

ieasysystem North AB

Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Relaterade inlägg