NYHETER

Här är rengöringsmedlet som fixar hela vårstädningen

April står för dörren och utesäsongen har äntligen börjat. Förutom soliga promenader och tussilagos i diket, är det också dags för vårstädning. Och städningen har aldrig varit enklare.
– Oavsett vad du ska göra rent – köket, badrummet, golvet, väggarna, grillen, fasaden eller utemöblerna så fungerar ABNET® rengöringsmedel lika bra på alla ytor, säger Perya Khalit, VD på ieasysystem North AB.

När solen tittar fram börjar de flesta vilja göra sig redo för vår- och sommarsäsongen. Grillen ska fram, utemöblerna ska sättas ut, trallar ska rengöras och parasollen ska tvättas. För många innebär det också en stress, att städningen snarare är ett stort projekt där alla möjliga rengöringsmedel måste införskaffas. ABNET® Professional ersätter de flesta andra produkter, rengör snabbare och är överraskande effektivt, så du kan fokusera på att njuta av sol och värme.
– Det blir roligt att tvätta med ABNET® som dessutom är snäll mot dig, ytan och miljön. Vare sig det gäller svåra fettfläckar eller ingrodd smuts så löser ABNET® det, säger Perya Khalit.

Experternas rengöringsmedel för alla
Det sensationella rengöringsmedlet är äntligen tillgängligt för privatpersoner och säljs i koncentrat. Det innebär att du slipper bära hem flera liter vatten, som många andra rengöringsmedel är utspädda med. ABNET® hjälper dig att göra rent, utan flera timmars slit med gnuggning och polering. Dessutom håller sig ytorna rena längre.
– Medlet lämnar en isoleringseffekt efter sig, som gör att ny smuts inte tränger in lika snabbt. Genom att använda ABNET® utspätt i vatten får du ett städredskap som ersätter flera olika rengöringsmedel och det blir riktigt rent, säger Perya Khalit.

Exempel på vårstädning som ABNET® klarar

  • Invändigt hemma på alla ytor
  • Grillen
  • Altanen och fasaden
  • Taket
  • Utemöblerna
  • Båten, bilen, husbilen/husvagnen och cykeln
  • Textilier – parasoll, presenningar, tältdukar

Bäst i Test
ABNET® är ett vattenlösligt professionellt rengöringsmedel som säljs i koncentrat och vunnit antal tester. Produkten rengör alla vattentåliga ytor och fungerar även som ett system för fläckborttagning genom att separera smuts från underlaget. Doseras efter nedsmutsningsgrad.


ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/