NYHETER

Förbered båten inför sjösättning – med nya ABNET Proflash

Äntligen dags att börja göra i ordning båten inför våren och sommaren! Det tidskrävande och stundvis tunga arbetet med att tvätta båten går dessutom mycket enklare med nya ABNET Proflash. Mirakelmedlet ABNET finns nu som färdigblandad formula som enkelt sprayas på.
– Om det var enkelt med ABNET Professional, blir det nu ännu smidigare. Vi är stolta och glada över att få lansera ABNET Proflash, en efterlängtad produkt som gör din båt skinande ren, säger Perya Khalit, VD på ieasysystem North AB.


De goda egenskaperna rengöringsmedlet ABNET Professional har är att fungera effektivt på alla typer av material som tål vatten. Produkten har länge använts inom bland annat båtbranschen för att den har en förmåga att snabbt separera svårt smuts och fläckar och att formulan heller inte skadar underlag eller tätningar. Alla som någon gång ägt en båt vet hur svårt det är att hålla den ren, ofta med svår ingrodd smuts. ABNET Professional har länge använts av professionella användare och lanserades till privatkonsumenter för två år sedan. I början av mars lanseras även ABNET Proflash, en färdigblandad produkt i sprayflaska, som gör den ännu enklare att använda.

– Nu behöver konsumenterna inte dosera rätt mängd för rätt ändamål, utan det är bara att spraya på fläcken och tvätta bort. Jämfört med andra rengöringsmedel, som enbart rengör ytliga lager, har ABNET en verklig effekt genom att verka på alla lager av fett och smuts, oavsett hur smutsigt det är. ABNET Proflash lämpar sig även utmärkt för båtar, eftersom den passar på alla underlag som tål vatten, säger Perya Khalit.

Rengöring med testvinnare
ABNET har länge varit både proffsens och konsumenternas favorit när det kommer till effektiv rengöring. Dessutom har mirakelmedlet vunnit en rad tester, eftersom det ger yrkesmässiga resultat. Perya Khalit tror att nya ABNET Proflash kommer att röna minst lika stora framgångar.
– ABNET Professional prisades som testvinnare av Båtliv förra året och fick goda omdömen av flera aktörer på marknaden i Praktiskt Båtägande. Eftersom ABNET Proflash har samma goda egenskaper som ursprungsprodukten och nu dessutom är ännu enklare att använda tror vi att produkten kommer att bli mycket populär, säger Perya Khalit.

Tips för effektiv båtrengöring med ABNET Proflash
1. Ingen dosering behövs, bara att spraya nedifrån och upp. Låt medlet verka ett par minuter, bearbeta med borste vid behov och spola sedan av med högtryck.
2. Ta bort fläckar på mjuka ytor genom att spraya rikligt på fläcken och bearbeta med svamp eller borste. Torka med handduk eller våtdammsugare.
3. Glöm inte att återfetta när du rengör skinn! Spraya ABNET Proflash på ytan, arbeta in och torka av med ren, fuktig mikrofiberduk och torka. ABNET Proflash finns både i sprayflaska om 750 ml och 5L dunk och säljs i
båt- och husvagnsbranschen. Rekommenderat pris ABNET Proflash 750ml 159:- och ABNET Proflash 5l dunk 595:-

ABNET PROFLASH
Ett kraftfullt och snabbverkande rengöringsmedel för alla vattentåliga ytor. Medlet avlägsnar enkelt hårt sittande smuts, fettbeläggningar och fungerar som fläckborttagningsmedel. Produkten är lämplig för rengöring av hårda
ytor, fordon, hygienutrymmen, lokalvård men också för textilier och skinn. Fördröjer återsmutsning och skadar inga underlag. Biologiskt nedbrytbart.

Egenskaper
Avfettande, rengörande, luktneutraliserande, antistatisk och renoverande.

ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/