NYHETER

En svenskproducerad fransos

Det som startades i en lägenhet i Paris av två entusiastiska uppfinnare har blivit en succé i Sverige. ABNET. En enkel produkt som hjälper dig med all rengöring du kan tänka dig, inomhus, utomhus, på textil och metall. Och allt började med NASA.

För tjugofem år sedan började två fransmän, Yves och Veronique, att laborera med olika komponenter för att hitta det ultimata rengöringsmedlet. Ett medel som skulle ersätta alla andra och med samma komponenter som NASA använde för att göra rent sina raketer. Problemet var att ingen av dem hade ett laboratorium. Men nöden är uppfinningarnas moder och de började helt sonika prova olika mixturer av ingredienser hemma i köket. Efter att ha testat i arton månader lyckades de till slut få fram ett rengöringsmedel som gjorde precis allt de som de drömt om.

Ett slagkraftigt namn var nödvändigt
Att det skulle börja på A betydde att det var bäst. Helt enkelt, alpha, en a-klassad premium produkt. Tillägget -NET var för internet, digitalisering och globalisering. De som fick prova ABNET blev snabbt övertygade och ryktet spred sig om det nya multifunktionella rengöringsmedlet, ABNET.

Älskad av sina kunder
Alla vill ha en produkt som fungerar för både metall, textil, läder, gummi och som motorrengörare och schampoo för bilen. Det ersatte ju minst sju andra medel. Dessutom fungerar det i hemmet, på golv, diskbänkar och köksluckor och det tar bort fett och fingeravtryck på rostfria vitvaror. Och resten, är som man säger, historia. Kundernas nöjdhet tog medlet ut i Europa och också till Sverige. Idag ligger den svenska produktionen i Närke och huvudkontoret i Arlandastad.

– Användaren är ABNETs bästa reklam och kunderna är nöjda och "abnetade", det betyder att kunden har slutat konsumera andra medel och övergått till enbart ett medel - vilket är bra för miljön, säger Perya Khalit, VD på ieasysystem North AB.

ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/