NYHETER

Älska ditt hem - så håller du köket renast

Köksluckor i trä, hällar i granit och rostfria kylskåp – köket är ett område med mängder av olika underlag och strukturer. Att ha ett rengöringsmedel för varje underlag är krångligt och tar mycket plats. Med ABNET slipper du det och har allt i samma flaska.

I köket lever vi en stor del av våra liv. Vi äter frukost, middag och mellanmål där, men det är mycket mer än bara ett rum för mat. Vi lever i våra kök. Umgås med vänner, skrattar tillsammans, hurrar på födelsedagskalas, bakar till utflykter, gör läxor, och blandar smoothisar. Det är ett levande rum och med det levande livet kommer fläckar. Att städa är också en del av livet, men kanske inte riktigt lika roligt och därför är det smart att göra den delen av livet så enkel och snabb som möjligt.

Bäst i Test - så fungerar ABNET i köket
Avfettande – matrester, fett och kladdiga fingeravtryck torkas enkelt bort.
Tar bort dålig lukt – ABNET neutraliserar och eliminerar dålig lukt.
Skonsam - även de ömtåligaste ytor klarar en omgång av ABNET.
Smutsavvisande – med hjälp av den unika sammansättningen återsmutsas inte ytan lika snabbt och du slipper städa lika ofta.
Fungerar på alla ytor – köksluckor, granithällar, rostfria vitvaror eller textilier.

Professionellt rengöringsmedel med hög prestanda
Tid är pengar. Ett slitet uttryck men ack så sant. Köket ställer höga krav på våra rengöringsmedel, men inte vill vi stå och slita i timmar med städningen för det. För att klara av allt från fett och fruktfläckar till kladdiga syltfingrar och fastbränd mat krävs ett snabbt och effektivt rengöringsmedel. ABNET tränger in i smutsen, bryter den från underlaget och rengör på djupet utan att skada underlaget. När du städat färdigt lämnar du köket med en ren och fräsch känsla som varar. ABNET är dessutom biologiskt nedbrytbart och ger inga hälso- eller miljöskador.

Med ABNET produkter kommer du att märka att städningen går enklare, snabbare och ger bättre resultat. Spreja på, låt verka vid svår smuts, torka bort.
Låter väldigt enkelt – och det är det. 

ieasysystem North AB

Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/