NYHETER

ABNET och KAMA Fritid lyfter kvinnor inom campingbranschen

27 april är det för första gången dags för KAMA Fritids event för kvinnor inom campingbranschen. Under två dagar kommer över 50 kvinnor, både chefer, säljare och leverantörer, att ses för att inspireras och nätverka. ABNET är en av de fyra leverantörerna på plats.
– Det här är ett bra sammanhang för oss att delta i och hjälpa fler att bli säkra på en högteknologisk rengöringsprodukt som ABNET är, säger Perya Khalit, vd på ieasysystem North AB.

KAMA Fritid, som verkar inom husbils-, husvagns-, och campingbranschen, vill genom ett event stärka och lyfta sina kvinnliga medarbetare. Lizette Lundgren, säljare på KAMA Fritid, är skapare av eventet och strävar efter att få fler kvinnor att våga sig in i tekniska branscher. Eventet, som går av stapeln den 27 april, är ett helt nytt koncept som syftar till att inspirera och utbilda deltagarna.

– Vi verkar i en otroligt mansdominerad bransch, vilket är tråkigt och vi måste våga tänka framåt. Jag vill se fler kvinnor som arbetar med tekniska lösningar och produkter. Nu har vi hittat ett forum där vi kan lyfta varandra och kanske ställa de frågor som vi inte vågat ställa annars, säger Lizette Lundgren.

Perya Khalit, vd på ieasysystem North AB ser fram emot att delta på eventet, och bland annat prata om rengöringsmedlet ABNET och vad produkten kan göra för husbil- och husvagnsägare. Meningen med deltagandet är dels att lyfta ABNET som produkt, men också inspirera kvinnor i en mansdominerad bransch och ge tips om hur rengöringsprocessen kan förenklas för kunder i branschen.

– Det ska bli väldigt spännande att vara med och samtidigt få utrymme att lyfta vår professionella produkt och avslöja fler nyheter, säger Perya Khalit.

Årligt event
Lizette Lundgren hoppas att det första eventet är startskottet på ett koncept som kan utvecklas till något mer, kanske som kan hållas årligen och med olika teman.
– Det jag ser mest fram emot är att skapa kontaktnät, bolla idéer och känna gemenskap med varandra. Vi vill såklart att deltagarna också ska få lära känna nya produkter och få med sig verktyg hem att arbeta med, säger Lizette Lundgren.

ieasysystem North AB
Presskontakt
Perya Khalit
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.+46736829201
+46840890900

ieasysystem North AB tillverkar rengöringsmedel ABNET och har nordisk generalagentur för varumärket. I mer än 20 år har ABNET® haft som huvudmål att producera rengöringsmedel med mycket hög prestanda avsedda för de mest krävande användarna. Företagets specialitet är skapandet av en mångsidig produkt med mycket brett spektrum av tillämpningar för både städ och hygien, industri och detaljhandel. 

Relaterade inlägg

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ieasy.se/