Menu

OM OSS

ieasysystem North AB grundades år 2015 av Perya Khalit och Abel Eshetu med målet: - Resultatet ska vara lika proffsigt för både privatpersoner och företag samt skapa bästa förutsättningarna för hela allmänheten. Idén bakom namnet kom ifrån tanken att det ska vara roligt och enkelt att ta hand om de rengöringsbehov som uppstår i vardagen.

EXKLUSIV AGENTUR I NORDEN

ieasysystem har exklusiv agentur rätt i Norden för ABNET® Professional, Michelins tillbehörsprogram, WRC (World Rally Championship), Animals&Car och Air Wick® Auto. Utöver detta distribuerar vi Vikan® produkter i Norden.

KVALITÈ FÖRST

Vi strävar efter att ständigt erbjuda och utveckla vårt sortiment med kvalitativa,miljövänliga och ergonomiska produkter som gör det lätt att tvätta rätt. Vår personal har lång erfarenhet inom städbranschen och produktutveckling och kan därför ge kunderna den rätta lösningen för alla rengöringsbehov.

SOM ARBETSPLATS

ieasysystem är ett kreativt ungt företag som älskar utmaningar och värdesätter kvalité före kvantitet. Våra värderingar uttrycker den kultur vi vill skapa på kontoret, vilket är en orädd, innovativ atmosfär med höga ambitioner. Varje dag på kontoret ser annorlunda ut, vi har öppna och transparenta dialoger och tillsammans har vi en naturlig förmåga att se lösningar före problem.