Skip to main content

RENGÖR DITT FRITIDSFORDON MED EN TESTVINNARE


Att göra rent en husvagn eller husbil kräver sitt rengöringsmedel. Fritidsfordonn blir olika hårt smutsade - matt lackering, alger, mossangrepp, fläckar, rinningar, avskavda luckor, trött plast och gummilister som är på väg att torka ihop och allt ska rengöras efter säsongen och fräschas upp inför nästa. Det testvinnande och kraftfulla rengöringsmedlet ABNET ersätter hemmagaragets utbud av schampo, specialmedel och avfettningsmedel och gör det lätt att tvätta med ett yrkesmässigt resultat - både invändigt och utvändigt.

ABNET har länge använts av proffs för rengöring inom husbil- och husvagnsbranschen runt om i Europa. Medlet innehåller en unik formula som separerar den svåraste smutsen och lämnar efter sig en smutsavvisande yta utan att skada varken tätningsmedel, lister, plastrutor eller andra detaljer. De goda egenskaperna produkten har är att det fungerar effektivt på alla typer av material som tål vatten. Du klarar dig med ett enda medel på vägen till en renare och fräschare miljö. ABNET ger ett hållbart resultat att lita på och är biologiskt nedbrytbart. Medlet är ett "allt-i-ett-medel" som minskar behovet av olika sorters rengöringsmedel. ABNET Proflash och ABNET Professional garanterar ett utmärkt rengöringsresultat, båda produkterna gör städarbetet till ett rent nöje.

TESTVINNARE I HUSBILEN TEST
I Husbilen test testades olika rengöringsmedel för Husbilar och husvagnar och ABNET blev testvinnare. ABNET har visat sig Bäst i Test ett flertal gånger och det, om något, borgar för hög kvalitet. Produkten tar bort alla typer av smuts, på alla föremål som finns på en husbil eller husvagn. Kaross, plast och plåtdetaljer, fälgar och navkapslar, däck, gummilister, dekaler, rostfritt, dynor, trä, laminatskivor, golv - allt blir skinande rent och medlet tar också bort dålig lukt med sin luktneutraliserande funktion. Det efterlämnar en ren yta och stöter bort fett, påväxter, insekter på fordonet, mögel, föroreningar och annan smuts.

Koncentrat, finns i 1l, 5l, 20l, 220l och 1000l.

SÅ HÄR RENGÖR DU BILEN MED ABNET PROFESSIONAL

 1. Dosera efter nedsmutsningsgrad
  Börja med att späda ut ABNET Professional med vatten i en sprayutrustning.
  Dosera mindre än 20% för att behålla vax och impregnering. Dosering över 20% tar bort gamla vaxrester och impregnering - perfekt för dig som ska vaxa om båten, försegla eller impregnera på nytt.
 2. Använd alltid sprayutrustning
  Istället för hink, använd sprayutrustning så formulan är ren. Fördelen med sprayutrustning är att du doserar koncentratet rätt, slösar inte bort rengöringsmedel och slipper dra runt smuts.
 3. Applicering
  - Spraya nedifrån och upp.
  - Låt medlet verka i 2 minuter.- Bearbeta med borste vid behov.
  - Spola rent med högtryckstvätt.
  - För bästa resultat tvätta i sektioner, spraya inte hela båten på en gång.
 4. Rengöring av textilier
  Spraya rikligt på fläcken och bearbeta med svamp eller borste, torka upp med handduk eller våtdammsugare. ABNET innehåller inte blekmedel, vax eller silikon så du kan rengöra alla färger och alla textilier som tål vatten.
 5. Rengöring av läder
  Spraya på ytan, arbeta in lösningen med en ren, fuktig mikrofiberduk och torka.

SÅ HÄR RENGÖR DU BÅTEN MED ABNET PROFLASH

1. Ingen dosering behövs, bara att spraya nedifrån och upp. Proflash verkar direkt, vilket betyder att du minimerar väntetiden, bearbeta med borste vid behov, torka eller spola sedan av.

2. Ta bort fläckar på mjuka ytor genom att spraya rikligt på fläcken och bearbeta med svamp eller borste. Torka med handduk eller våtdammsugare.

3. Glöm inte att återfetta när du rengör skinn! Spraya ABNET Proflash på ytan, arbeta in och torka av med ren, fuktig mikrofiberduk och torka. ABNET Proflash finns både i sprayflaska om 750 ml och 5l dunk.


ABNET PROFESSIONAL

ABNET PROFLASH