Menu

Skinn & Läder

Rengör läder, skinn och konstläder men återfetta ytan efter rengöringen då ABNET® verkar avfettande. Dosera efter nedsmutsningsgrad men max 15 %.

Skinnklädsel

Tygsoffa

Det är lätt hänt att spilla alla möjliga och omöjliga saker i soffan. ABNET® tar enkelt bort nya och gamla fläckar - spraya, bearbeta och skölj/torka.

Soffa

Kläder

Rengöring av fläckar behöver inte vara komplicerat, med ABNET® kan du enkelt ta bort olika typ av fläckar på olika tyg. Spraya på fläcken, låt verka, skölj eller tvätta i tvättmaskin.

Kläder

Matta

Smuts kan orsaka verkliga problem på mattor – det känsliga tyget och de vackra färgerna blir missfärgade av föroreningar & smuts men behandlas mattan med rätt vård får de nytt utseende.

Matta

ABNET® rengör alla textiler

  • Rekommenderad dosering: 10-20%

Arbetskläder

Trött på att inte få arbetskläder rena? Du behöver inte längre leta efter det där rengöringsmedlet som gör hårt smutsade kläder fräscha och luktfria igen.

Arbetskläder

Markiser

Att rengöra markis kanske inte verkar vara det enklaste, men faktum är att med ABNET® går det lätt att tvätta av och rengöra markis och få bort fläckar, mögel och föroreningar.

Markiser

Kapell

Det finns många öden som kan drabba ett kapell, fågelbajs, mögel och fettfläckar. Spraya på med ABNET®, borsta med mjuk borste och skölj av - njut av resultatet. Max dosering 15 % ABNET®.

Buss