Skip to main content

VAD ÄR PROFLASH?

ABNET Proflash är ett snabbverkande rengöringsspray, ett rengöringsmedel för alla vattentåliga ytor. Proflash garanterar en skinande ren yta genom att separera all typ av smuts och verkar smutsavvisande men skonsam. Medlet har fem unika egenskaper som avlägsnar enkelt hårt sittande smuts. Produkten är lämplig för rengöring av alla hårda ytor men också på textilier och skinn. Skadar inga underlag.

Testvinnare

ABNET Proflash sammansättning gör den till en enastående testvinnare då produkten rengör alla vattentåliga ytor och du slipper dessutom byta medel.

Bättre formula för överlägsen rengöring

Med förbättrad prestanda och unik teknologi tar produkten
bort även den svåraste smutsen.

RENGÖR ALLA VATTENTÅLIGA YTOR

RENGÖR ALLA VATTENTÅLIGA YTOR

Smuts har en benägenhet att fästa sig genom bindning av många små partiklar. Den bindningen kan ABNET Proflash lösa upp, oavsett vilket typ av smuts det handlar om. Och frånsett ytmaterial eller underlag, löser sig smutsen tack vare den unika separationstekniken.

 

FLÄCKBORTTAGNING PÅ TEXTILIER

FLÄCKBORTTAGNING PÅ TEXTILIER

Textilier kan vara allt från grovt möbeltyg till mjukaste tyget och därför krävs ett rengöringsmedel som tar fläckar på alla underlag utan att bleka eller missfärga. ABNET Proflash hjälper dig att få fläckfria soffor, mattor och markiser. Oavsett vad som spilles så är det viktigt att få kontroll på fläcken och få ett överraskande rent resultat. Rengör alla textilier av alla slag inklusive läder och skinn.

FUNGERAR SOM AVFETTNING

FUNGERAR SOM AVFETTNING

ABNET Prolash med mikroavfettnings egenskap eller superavfettning är helt enkelt en kombination av alkalisk avfettning och kallavfettning, där effekten av båda medlen verkar i ett. Perfekt för att avfettning av fordon, verkstad eller i ett kök.

RENOVERANDE

RENOVERANDE

Känslan av nystädat är härligt särskilt om rengöringsmedlet har funktion att renovera, det vill säga återställa en yta till ursprungsskick.
ABNET Proflash är det ultimata rengöringsmedlet för dig som vill förnya en yta eller textil till nyskick.

TAR BORT DÅLIG LUKT

TAR BORT DÅLIG LUKT

ABNET Proflash tar effektivt bort alla ovälkomna dofter. Produkten har en stark luktneutraliserande funktion som tar bort all dålig lukt från avlopp, röklukt,
dålig lukt i gamla möbler, svett stinkande kläder och andra obehagliga odörer

GIFTFRI OCH BIOLOGISKT NEDBRYTBAR

GIFTFRI OCH BIOLOGISKT NEDBRYTBAR

ABNET Proflashs formula är utvecklad utifrån noggrant utvald ekologiskt innehåll, är biologiskt nedbrytbar och helt giftfri. Produkterna innehåller inte heller några starka lösningsmedel eller miljöskadliga ämnen. Därför är den säker att användas både för dig och naturen.


TESTVINNARE FLERTAL GÅNGER

TESTVINNARE FLERTAL GÅNGER

Läs i Husbilen Test

Läs testet i båtliv