Skip to main content

VAD ÄR ABNET PROFESSIONAL?

VAD ÄR ABNET PROFESSIONAL?

ABNET® Professional koncentrat är ett snabbverkande rengöringsmedel för alla ytor som tål vatten. Produkten är dryg och måste spädas ut med vatten före användning. ABNET har en verklig rengöringseffekt genom att inverka på alla lager och all typ av smuts. Medlet rengör utan ansträngning allt material som tål vatten och efterlämnar en fullständig ren & smutsavvisande yta efter sig utan att skada underlag eller detaljer. Kompatibel med alla tvättsystem och kan användas både manuellt och maskinellt. Biologiskt nedbrytbart. 

FINNS I OLIKA FÖRPACKNINGSSTORLEKAR:
1l, 5l, 20l, 220l, 1000l

Testvinnare

ABNET Professionals sammansättning gör den till en enastående testvinnare då produkten rengör alla vattentåliga ytor och du slipper dessutom byta medel.

Bättre formula för överlägsen rengöring

Med förbättrad prestanda och unik teknologi tar produkten bort även den svåraste smutsen.

Rekommenderad dosering

Rekommenderad dosering

ABNET® Professional är ett koncentrerat rengöringsmedel som verkar bara om det blandas med vatten. Med tre rengöringsnivåer löses alla rengöringsproblem. De rekommenderade doseringarna kan ändras beroende på nedsmutsningsgrad. Produkten är en färskvara, vid blandning med vatten bryts den ned inom tre månader. Dosera mindre än 20% för att behålla vax och impregnering. Dosering över 20% tar bort gamla vaxrester och impregnering. Perfekt att renovera ytan innan man lägger på nytt vax, polish eller annan impregnering.

Avfettar

ABNET med mikroavfettnings egenskap eller superavfettning är helt enkelt en kombination av alkalisk avfettning och kallavfettning, där effekten av båda medlen verkar i ett. Perfekt för att avfettning av tunga fordon, t.ex. lastbilar, skogsmaskiner eller entreprenadmaskiner

ANTISTATISK

Smuts har en benägenhet att fästa sig genom statisk bindning. Den bindningen kan ABNET Professional ta bort. Genom sin suveräna antistat egenskap lämnar ABNET en isoleringseffekt på ytan som minimerar framtida tillväxt av smuts och bakterier.

GIFTFRITT OCH BIOLOGISKT NEDBRYTBART

GIFTFRITT OCH BIOLOGISKT NEDBRYTBART

Med en låg koncentration som krävs för ett optimalt resultat minimerar ABNET® miljöpåverkan kopplad till underhåll. Alla ABNET® produkter uppfyller europeisk lagstiftning gällande miljö, klassificering, märkning och förpackning. Produkterna är tillverkade med biologiskt nedbrytbara ämnen enligt gällande lagstiftning.

TESTVINNARE FLERTAL GÅNGER

TESTVINNARE FLERTAL GÅNGER

Läs i Husbilen Test

Läs testet i båtliv