Menu

Skola

Skolor kräver underhåll och rengöring för att bibehålla en snygg och välfungerande miljö. ABNET® rengör hela klassrum, toaletter, fritidslokaler, duschrum & omklädningsrum.

Skola

Sjukhus

Det spelar ingen roll hur god vård vi har på våra sjukhus om vi struntar i att hålla sjukhussalarna rena. Om golv och andra ytor är fläckfritt rena ger det besökaren en bättre upplevelse.

Sjukhus

Kontor

Ett rent kontor innebär mer motiverad och arbetsvillig personal, mindre allergibesvär och inger bättre kundupplevelse. ABNET® är rengöring för hela kontoret där hygien blir ett faktum.

Kontor

Köpcenter

I våra köpcentrum runt om i landet finns både bakterier och smuts i stora mängder. ABNET® tar bort all smuts från golv, hissknappar, dörrhandtag, band på rulltrappor, kundkorgar mm.

Köpcenter

ABNET® används manuellt & maskinellt på alla ytor som tål vatten - fördröjer återsmutsningen.

  • Rekommenderad dosering utomhus: 10-20%
  • Rekommenderad dosering inomhus: 2-5%
  • Textilier: 10-20%

Hotell

ABNET® rengör alla ytor effektivt och tar bort dålig lukt, vilket bidrar till en trevligare miljö för både medarbetare och gäster.

Hotell

Bilhall & Verkstad

Rengör alla fordon och ytor i en verkstad - efterlämnar en smutsavvisande yta. Separerar effektivt trafiksmuts, vägdamm, insekter och annan smuts.

Bilhall

Lekland

Utmärkt för rengöring och fläckborttagning av alla ytor - både inomhus och utomhus. Kompartibel med samtliga tvättsystem och manuell rengöring.

Lekland