Menu

Slakteri & Charkindustri

Kontroll av intern hygien. För att förhindra spridning av mikrober, smuts eller ingredienser krävs en hygieniskt ren miljö, medan en synligt ren plats lugnar kunder och besökare.

Charkuteri

Mejeri & Glassindustri

Rengöring är en del av tillverkningsprocessen och en förberedelse inför dagens produktionsarbete. Lokaler och utrustningen måste hållas rena för att inte produkterna ska smittas eller smutsas ner.

Glass

Bageri

Smitta och smuts från lokaler och utrustning kan i princip innehålla vilka faror som helst och vi kan inte göra maten säker utan att rengöringen alltid fungerar.

Bageri

Hotell

Håll ditt hotel rent - gäster gillar rena rum och fräsch doft när de kliver in i ett hotell. ABNET® Ecologic rengör alla ytor som tål vatten, lämnar en ren fräsch doft efter sig och fördröjer återsmutsning.

Hotell

ABNET® Ecologic är livsmedelsgodkänd och kompatibel med samtliga tvättsystem - rengör alla ytor & smuts.

  • Rekommenderad dosering utvändigt: 10-20%
  • Rekommenderad dosering invändigt: 2-5%
  • Textilier: 10-20%

Kök

Kökspersonalen ska dagligen kontrollera att det är rent och följa upp eventuella brister. Det är personalens ansvar att den utrustning de använder är synligt ren och lokalerna fläckfritt rena.

Kök

Restaurang

ABNET® Ecologic är det ultimata rengöringsmedlet för lokalvård, storkök och restaurangens alla utrymmen, ja till och med sanitesrum och utvändig rengöring av fasad, utemöbler eller parasoll.

Restaurang

Produktionshall

Produktionsanläggning innebär olika rengöringsutmaningar beroende på vad som ska produceras men fräscha lokaler motiverar både ledningen, anställda och besökare.

Produktionshall