Menu

Produktionshall

Produktionsanläggning innebär olika rengöringsutmaningar beroende på vad som ska produceras men fräscha lokaler motiverar både ledningen, anställda och besökare.

Prod

Kontor

Ett rent kontor innebär mer motiverad och arbetsvillig personal, mindre allergibesvär och inger bättre kundupplevelse. ABNET® är rengöring för hela kontoret där hygien är ett faktum.

Kontor

Sanitetsrum

ABNET® är det ultimata rengöringsmedlet för all typ av städning. Rengör golv, väggar, tak, fönster, sanitetsrum med mera från kontoret till industri.

Sanitetsrum

Pentry

För att få ett trevligt upplevelse är det viktigt att sittplatser, kök och övriga ytor är både fräscht, välkomnande och fläckfritt rena.

Pentry

ABNET® är kompatibel med samtliga tvättsystem och rengör alla ytor & smuts.

  • Rekommenderad dosering utvändigt: 10-20%
  • Rekommenderad dosering invändigt: 2-5%
  • Textilier: 10-20%

Lager

På många lager- och logistikcenter finns problematik med damm, fula truckmärken och smuts på stora ytor. ABNET® tar effektivt bort all typ av smuts och fungerar på alla ytor.

Lager

Verkstad

Varierande och krävande arbetsstationer ofta i smutsiga miljöer förutsätter att använda rengöringsmedel som fungerar snabbt, effektivt och på all typ av smuts.

Verkstad

Omklädningsrum

Omklädningsrummet och duschar har potiential att orsaka hälsoproblem såsom infektion, utslag och även sjukdomar. ABNET® tar bort fett, tvålrester, mögel, avlagringar och ingrodd smuts.

Omklädningsrum