Menu

Utvändigt Hus

Rengör takpannor, väggar, golv och husfasad utan anstränging. Resultatet blir imponerande rent och det tar längre tid för smutsen att fästa sig på ytan igen.

Utvändigt

Garage

Skippa olika rengöringsmedel för bilen, båten, mc, cykel och spara dina pengar. Med ABNET® rengör du enkelt allt som hör hemma i ett garage.

Garage

Staket & Hus

Hus beväxs med mögel–och blånadssvampar, alger och mögel i byggnader är hälsofarligt. Du blir snabbt av med mögel & föroreningar med ABNET®.

Staket

Trädgårdsmaskiner & Trädgårdsmöbler

Allt som finns i trädgården kan du få rent med ett enda medel. ABNET® rengör enkelt trädgårdsmöbler, trädgårdsmaskiner, verktyg och övrig utrustning som tål vatten.

Utemöbler

ABNET® fungerar på alla delar i ditt hem och tar bort all typ av smuts

  • Rekommenderad dosering utvändigt: 20%
  • Rekommenderad dosering invändigt: 2-10%
  • Textilier: 10-20%

Pool

Smutsranden i vattenlinjen på poolen är inte särskilt hygieniskt eller snyggt. Bli enkelt av med ingrodd smuts genom att använda ABNET® på smutsig ytor.

Pool

Kök

Du behöver ett rengöringsmedel för att få rent hela köket - ABNET® rengör köksluckor, spisen, diskbänken, golvet, fläckar - ja alla ytor.

Kök

Badrum

I badrum fastnar damm, tvålrester och hud avlagringar. Smutsen binder fukt och ger näring åt mögel. ABNET® tar bort tvålrester, mögel, avlagringar och övrig smuts utom kalkavlagring.

Badrum

Markiser

Ta hand om din markis så håller den längre. Det är inte svårt att rengöra markis med ABNET® och det behöver inte heller ta lång tid. Dosera mindra än 20% annars försvinner impregnering.

Markiser

Textilier

ABNET® rengör fläckar och smuts från soffan, dynor, parasoll, skjortor, arbetskläder, skor, bröllopsklänning och mattor. Produkten innehåller inte blekmedel, vax och skadar inte underlag.

Textilier

Fritid

ABNET® funkar utmärkt på allt ifrån verktyg till hobby- och sportutrustning. Håll ditt golfset rent med ABNET®!

Fritid